Over Footeaz

Over Footeaz

Footeaz is onderdeel van innovatieonderneming Not-One B.V.. Jaarlijks vinden Footeaz hun weg naar zowel de zakelijke als de particuliere markt. Er is een groot assortiment in deze glaslabels en Not-One B.V. is momenteel de eerste en enige aanbieder op de markt. Door middel van glaslabels - al dan niet digitaal - wil Not-One B.V. een bijdrage leveren aan herkennende communicatie én communicatie als uiting van gevoelens tussen mensen. Daarnaast personaliseert en professionaliseert Not-One B.V. ieder evenement, hoe groot of klein ook.

Het ontstaan van Footeaz

In afwachting van zijn tafelgenoot nipte één van de initiatiefnemers in 2008 in een restaurant aan zijn wijn. Een voor hem zeer prettige en smaakvolle wijn. Zo als het zo vaak gaat met wijnen in een restaurant is geen etiket beschikbaar op basis waarvan je enkele dagen later deze wijn elders zou kunnen aanschaffen. Eén enkel etiket lukt nog wel, maar met meerdere tafelgenoten met een identieke wens wordt dat al veel lastiger. Dat zich bedenkende vouwde hij een van zijn visitekaartjes rond de steel van het wijnglas. De Footeaz waren geboren! Begonnen als visitekaartje voor wijnen groeide Footeaz uit tot een glaslabel waarbij mensen hun evenement, van verjaardag, jubileum, congres en zelfs een uitvaart, kunnen personaliseren en professionaliseren. Dankzij de hedendaagse digitale mogelijkheden is het werkgebied uitgebreid en zal dit Footeaz doen uitgroeien tot een wereldwijd begrip.

Het bedrijf

Vanuit innovatieonderneming Not-One B.V. is Footeaz geboren en met niet aflatend enthousiasme vorm gegeven.
Not-One B.V. heeft haar hoofdvestiging in Ingen (Gelderland) en innoveert onder andere op het gebied van software, kunst, kleding en algemene gebruiksvoorwerpen.

De drijfveer is iedere keer weer hetzelfde. Met ieder product mensen de mogelijkheid geven anderen te verrassen, om uiting te kunnen geven aan gevoelens en om het leven op te vrolijken. Not-One B.V. wil door middel van Footeaz een bijdrage leveren aan herkennende communicatie én communicatie als uiting van gevoelens tussen mensen.

 

© 2012-2024 FOOTEAZ| Disclaimer| Privacystatement| Algemene voorwaarden

FOOTEAZ is onderdeel van Not-One B.V.